Tesia Industry Co., Limited

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
 • CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel
 • CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel
 • CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel
 • CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel
 • CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Afrika, Oceanië
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: TESIA
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 10 million-15 million
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 90% - 100%
Klanten bediend: Tesia help you solve all building materials procurement problems in one stop
Hoofdproduct: Prefabhuis, Keukenkast, Trap, Aluminiumvenster, Garderobe, de Workshop van de Staalstructuur, Sanitaire Waren, Houten Deur, Aluminiumschuifdeur, het Omheinen
Betalingsvoorwaarden: LC, T/T, Paypal, Western Union, klein-Bedragbetaling, Geldgram
Gemiddelde Levertijd: Piekseizoenlevertijd: één maand van Seizoenlevertijd: binnen 15 werkdagen
Oplossingen: OEM/ODM, Fabrieksreis, Steekproeforde
Inleiding

Beperkt Co. van de Tesiaindustrie,-Geïntegreerde Oplossingsleverancier van de Bouw en Vernieuwing Materialen


Tesia is een professionele en efficiënte one-stop bouwmaterialenfabrikant. Producten van ons bedrijf gamma van deuren en vensters, vloeren aan kabinetten, badkamerss, treden, traliewerk, banken, tegels, verdelingen, met inbegrip van sunrooms, doucheruimten, garagedeuren, staalstructuur, containerhuis en andere bouwmaterialenproducten. De Tesiahulp u lost alle problemen van de bouwmaterialenverwerving in één einde op.

 

Tesia is altijd 100% concentreerde zich bij het uitvoeren van de standaard, rendabele producten van uitstekende kwaliteit geweest, en wij zullen professioneel oplossingen en technisch advies volgens uw vereisten verstrekken. De hele tijd, hebben wij met vele ontwikkelaars, contractanten, eigenaars, ontwerpers samengewerkt en architecten, hebben wij positief terugkoppelen van het grootste deel van onze cliënten ontvangen, gecombineerd met professioneel het ontwerpteam van Tesia, geavanceerd materiaal, strikte kwaliteitscontrole, stabiele levertijd, de hoog-efficiënte naverkoopdienst, hebben wij hoog lof van vele klanten overzee, zoals de Verenigde Staten, Canada, Caymaneilanden… ontvangen

 

Het belangrijkste ding is dat u slechts de tekeningen van het projectplan moet verstrekken, kan Tesia u helpen alle problemen van bouwmaterialenverwerving oplossen, om u te helpen een comfortabele ruimte voor uw luxevilla tot stand brengen en uw huis meer geraffineerd te maken.

 

CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

2013- Gevestigde Tecia Industry Co. , Beperkt,

Begonnen productie van diverse treden.

 

2014- wegens de uitbreiding van de markt, een deur van de aluminiumlegering en venster werd een fabriek toegevoegd om de fabriek uit te breiden.

 

2015- Onze producten worden wijd verkocht in binnenlandse en buitenlandse markten.

 

2017- De fabriek van het garderobekabinet werd gevestigd om more and more orden te ontmoeten.

 

2018- Tesia begonnen verkoop in Amerika, Europa en andere nationale markten.

 

2019- Ging de Zuiden Aziatische markt in, en de jaarlijkse verkoop van producten overschreed 7 miljoen Amerikaanse dollars.

 

2020- Integreer fabrieken, integreer de deur van Tesia en vensterfabriek, garderobe en kabinetsfabriek, en trapfabriek in één industrieterrein, dat zeer productieefficiency en producten verbetert.

 

2021- Tesia zal de industriële ketting uitbreiden, badkamersfabrieken en vloerfabrieken blijven toevoegen, en effectief productkwaliteit en kosten beheren en controleren.

 

2022- wegens de marktvraag, Tesia blijft zijn fabrieken uitbreiden, toevoegend fabrieken voor geprefabriceerde modulaire containerhuizen en de huizen van de staalstructuur om de marktvraag op dit gebied te ontmoeten.

 

2022- De welkom klanten en de teams van over de hele wereld om Tesia te bezoeken, leren over producten en bereiken samenwerking

Wij zijn op de weg en hard om een one-stop bouwmaterialendeskundige gewerkt te worden door uw kant.

Dienst

Laat niet meer mensen me over hinderlijke vernieuwing, one-stop oplossing aan de behoeften van de bouwmaterialenverwerving ongerust maken, en creeer maximumwaarde want de klanten onze opdracht is.

 

Welk Tesia-ontwerp uw rekeningen en uw kleine voetafdruk moet minimaal houden. De bouw is ook milieuvriendelijk, met veel minder plaatsafval dan de traditionele bouw, en minimale grondverstoring van lichtgewichtmodules.

 

 

CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

 

 

Onze Pre-sales werken Stappen

 

 • De vraaganalyse

 

Analyse van Materieel Vereiste Planning voor Uw Bouwconstructieproject

 

Tesia voorziet u van een analyse van uw lijst van bouwmateriaalvereisten, d.w.z., die de bouwmaterialen voor uw project moeten worden gekocht. Tesia gebruikt zijn professionalisme om te analyseren welke producten u voor uw project moet kopen, hoeveel hoeveelheden, materialen, en grootte u nodig hebt.

 

Alle bouwmaterialen u vergen, met inbegrip van treden, tredevangrails, aluminiumdeuren en de vensters, de garderobes, de kabinetten, de badkamerss, de vloeren, het meubilair, de hotellevering, de geprefabriceerde huizen, de workshops van de staalstructuur, enz., kunnen in Tesia worden gekocht, is Tesia een one-stop oplossingenbedrijf voor uw bouwconstructiematerialen. Het is het concept van de de kerndienst van Teisa om tijd, geld en inspanning voor de decoratie en decoratie van uw project te besparen.

 

CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 1

 

 • Meting

 

Tesia biedt u de dimensionale metingsdiensten ter plaatse aan.


Een nauwkeurig ontwerp kan worden gemaakt slechts als de meting van de ruimte nauwkeuriger is, en het zal niet onmogelijk zijn om wegens de verkeerde grootte in de recentere bouw te bereiken, die ontwerpveranderingen of projectveranderingen vereisen. Het meten van de ruimte is de eerste stap in decoratie. Slechts door de afmetingen van elke plaats in de ruimte te kennen kunnen wij de verdere van de decoratieontwerp en begroting planning beter uitvoeren.

 

Tesia heeft een professioneel team van het techniekontwerp om u de metingsdiensten en metings de begeleidingsdiensten aan te bieden ter plaatse. Wij hebben meer dan 2000 projecten in meer dan 60 landen rond de wereld gediend, en onze professionele projectgevallen kunnen de beste verwijzing voor uw keus verstrekken.

 

CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 2

 

 • Projectontwerp

 

U moet niet zich over de hoge ontwerpkosten van uw project ongerust maken, heeft Tesia bijna 20 ontwerpers die u van professionele en efficiënte ontwerptekeningen zullen voorzien, en zelfs zijn sommige ontwerpen vrij. Het ontwerp is de belangrijkste stap in het gehele decoratieproces. Als het ontwerp niet perfect is, zal het ook leiden tot problemen in de recentere decoratie. Verstrekt het professionele het ontwerpteam van Tesia high-end ontwerp voor uw volledig project die, die bouwhaalbaarheid verbeteren en verliezen verminderen.

 

Projecten 3D Ontwerp

 

Tesia kan u van het 3D model teruggeven voorzien. 3D modellen zijn meer pret en het in dienst nemen dan bekijkend een reeks het 2D teruggeven. Het zal een verfrissende ervaring een 3D model na tekening na tekening zijn kunnen navigeren.

 

CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 3


De Tekening van projectensketchup

 

De kwaliteit van het teruggeven is de stichting van de ontwikkelingsprojecten van Tesia, en de ontwerpentekeningen van Tesia altijd die klanten voor elk architecturaal project met een professionele ontwerphouding tevredenstellen. Het professionalisme van Tesia en de het werkhouding zijn de sluitstenen van het winnen van het vertrouwen van klanten.

 

CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 4


Het Ontwerp van de kaderstructuur

 

Een ontworpen structuur laat grotere vrijheid in planning toe. De grote open plekken kunnen gemakkelijk binnen het gebouw worden verstrekt en de bepalingen van paneelmuren kunnen geschikt worden veranderd om aan vereisten op elk ogenblik te voldoen. Tesia voorziet u van professioneel het ontwerpen ontwerp om u een zeer visuele presentatie van uw huis of project te geven.

 

CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 5


Bijkomend Vormontwerp

 

Vaak vergen uw bouwmaterialen sommige douanemontage, kan Tesis voor uw montage ontwerpen en douanebouwmaterialen produceren.

 

CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 6
 

 • Aanbeveling

 

Tesia zal u van suggesties aangaande de selectie van geschikte bouwmaterialen voor uw projectbehoeften voorzien. Bijvoorbeeld, als u zich op de behoefte aan milieuvriendelijke materialen en formaldehyde-vrije materialen concentreert, zullen wij de recentste en rendabelste milieuvriendelijke formaldehyde-vrije materialen adviseren; en hoe te om de kleuren van uw project aan te passen hoe te om het materiaal te kiezen, zullen wij u van onze professionele raad als verwijzing voorzien. Tesia is in de bouwmaterialenindustrie meer dan 10 jaar geweest. Ik geloof onze raad uw waardevolle verwijzing zal worden.

 

CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 7 CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 8 CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 9
Er zijn vele soorten bouwmaterialen,
hoe te om mooi te kiezen, redelijk,
economische en geschikte bouwmaterialen,
Tesia zal u de professionele industrie geven
raad.
Tesia adviseert dat u de juiste bouwmaterialen volgens uw lokaal klimaat, milieu, sneeuwval en andere factoren kiest.

Er zijn vele kleuren van bouwmaterialen hoe te om de kleuren aan te passen om uw huis modieus te maken, comfortabel en modern, zal Tesia u van professionele raad voorzien.

 

 

 

 • Budgetbeheer

 

De begroting is een belangrijk punt. De verschillende bouwmaterialen hebben volledig verschillende prijzen. Binnen een bepaalde begroting, is het berekenen van de beste en goedkoopste bouwmaterialen de verplichting van Tesia aan klanten. Laat u het minste geld besteden en de meest bevredigende bouwmaterialen kopen.

 

CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 10

 

 

De in-verkoopdienst

 

 • Productenlevering
CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 11 CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 12 CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 13 CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 14

 

Trap

 

Traliewerk

 

Aluminiumvenster

 

Aluminiumdeur

CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 15 CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 16 CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 17 CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 18

 

Garderobe

 

Keukenkast

 

Deur

 

Meubilair

CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 19 CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 20 CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 21 CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 22

 

Badkamers

 

Sanitaire Waren

 

Bevloering

 

Tegels & Steen

 

 • Logistisch
CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 23 CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 24 CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 25
Tesia vindt een vrachtbedrijf
voor u om de goederen te verschepen
Schip met uw eigen scheepvaartmaatschappij Tesia als uw vrachtvervoerder

 

 

 • Installatie

 

CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 26 CHINA Tesia Industry Co., Limited Bedrijfsprofiel 27
Tesia kan u van vrij voorzien
installatie technische begeleiding
Tesia kan de installatiedienst verlenen ter plaatse,
deze dienst vereist u om de installatieprijs te betalen

 

 

De naverkoopdienst

 

 • Naverkoop

 

Tesiarangen onder het beste in one-stop de bouwmaterialenuitvoer van China met de goede naverkoopdienst. Momenteel, heeft Tesia naverkoopteams in China, de Verenigde Staten en Europa gevestigd. Tegelijkertijd, werkt Tesia actief met bouwonderhoudsteams samen rond de wereld, en de systemen van de naverkoopdienst in meer dan 60 landen en gebieden rond de wereld samengewerkt.

 

De naverkoopdienst van aangepaste producten is een probleem vele klanten zich waarover ongerust maken. Om deze reden, heeft Tesia opstelling een naverkoopafdeling die een reeks problemen op te lossen door klanten worden ontmoet wanneer het gebruiken van producten. Tegelijkertijd, hebben wij ook de sterke naverkoopdienst om de onderhoudsproblemen van naverkoopproducten voor klanten op te lossen. Bovendien heeft Tesia ook de verhoudingen van de onderhoudssamenwerking met lokale onderhoudsarbeiders in de Verenigde Staten en in Europa, Australië en andere markten gevestigd. In het geval van een probleem, kan Tesia lokaal onderhoudspersoneel voor naverkooponderhoud sturen.

Ons Team
R&D-Capaciteit:
OEM, ODM, Eigen Merk (TESIA)
Nr van R&D-Personeel:
11-20 mensen
Nr van Productielijnen:
Boven 10
Jaarlijkse Outputwaarde:
US$10 miljoen - US$50 Miljoen